Teknik Direktör Bülent Uygun, takım bütünlüğü bozulunca harekete geçti. Başarılı teknik adam, ilk neşteri orta saha ve savunmaya vuracak

BASKI YAPACAKKEN BASKI YEDİK

Çaykur Rizespor’da Gençlerbirliği yenilgisiyle moraller bozuk. Üst üste alınan galibiyetlerde yakalanan takım oyununun sakat ve cezaların da üst üste gelmesiyle birlikte kişiselleşen futbola dönüşmesi üzerine teknik direktör Bülent Uygun, harekete geçti. Genç teknik direktör Gençlerbirliği yenilgisinin unutulup yeniden çıkışa geçmek için çözüm arıyor. Son haftalarda yakaladıkları takım bütünlüğünü Gençlerbirliği maçında kaybettiklerini belirten Uygun, “Rakipleri baskı altına alıp kendi oyun felsefemizi sahaya yansıtan bir Rizespor oluşturmuştuk. Ancak Gençlerbirliği maçının özellikle ilk yarısında baskı kuramayıp baskı yedik. İlk yarının son saniyelerinde yediğimiz gol ise büyük bir şansızlıktı” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA FARKLI BİR RİZE OLACAK

Baiano’nun cezalı, Boldrin ve Abdullah’ın da sakat olmasının takımı olumsuz yönde etkilediğinin altını çizen Teknik Direktör Bülent Uygun, “Gençlerbirliği maçı geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Çarşamba günü Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacağız. Sakat ve eksiklerin iyileşmesi ile birlikte sıkıntılarımızın çözümünü bir an önce bulacağız” dedi. “Savunma ile orta sahadaki hatalara çare arayacağız” diyen Uygun, hücumdaki sıkıntılara da değinmenin şart olduğunu belirtti. Uygun, “Eksiklerimiz alınan sonuçta etkili oldu ama takım görüntüsünden uzaklaşıp kişisel oyunların tercih edilmesi en büyük sıkıntımız. Önümüzdeki kısa sürede sıkıntılarımızı çözeceğiz. Beşiktaş maçında çok iyi bir Rizespor olacak. Camianın beklentisini biliyoruz. Bunu başaracağız” diye konuştu.

ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim