BÜYÜK BİR HEYECAN

Trabzonspor’un özlemi sona eriyor. Şampiyonluk hedefi ile başladığı sezonu açık ara farkla mutlu sonla noktalamaya hazırlanan Trabzonspor’da büyük bir heyecan var. Son oynanan Adana Demir maçının 3-1 kazanılmasının ardından 1 puana şampiyonluğunu ilan edecek olan Fırtına, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Antalyaspor maçına odaklanmış durumda. Bordo-Mavililer, haftalardır provasını yaptığı şampiyonluğu şimdi büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor.

TARİHİ GÜNLER YAŞANACAK

Abdullah Avcı ve öğrencileri, 2021-22 sezonu şampiyonluğunu 30 Nisan’daki Antalyaspor maçıyla birlikte kutlamak istiyor. Bu tarihi günlere tanıklık etmek isteyen taraftarlar da Trabzon’a akın ediyor. Yurt içi ve dışından binlerce taraftar rezervasyonlarını yaptırdı. Otellerde boş yer yok. Ek uçak seferi için taraftarların talepleri var. Dün satışa çıkan biletler saniyeler içinde tükenirken rekor kırıldı. Bilet bulamayıp yine de Trabzon’a gelecek olan taraftarlar şampiyonluğu yerinde kutlamak istiyor.

REKOR DA KIRILABİLİR

Bordo-Mavili ekip ayrıca Antalya maçında en erken şampiyonluk rekorunu da kırmanın peşinde. Fırtına, 35’inci haftada sahasında oynayacağı Antalyaspor karşısında beraberlik veya galibiyet alırsa Fenerbahçe’nin sahip olduğu rekoru egale ederek tarihe geçecek. Ayrıca Cuma günü Fenerbahçe, Gaziantep karşısında puan kaybetmesi halinde Trabzonspor, Antalya maçını beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Bu arada şampiyonluğa özel forma hazırlığı yapıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim