TURU GEÇTİLER

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadelesini sürdüren Trabzon temsilcisi Yomraspor, ligden sonra kupada da genç kadrosuyla başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşan Mor-Beyazlılar güçlü rakibini 4-0 gibi açık farkla mağlup ederek turu geçen taraf oldular.

FARKA KOŞTULAR

Batuhan Kayıkçı’nın 13. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçen Yomraspor, 36’da Ahmet Sevinç’le farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı 2-0 Mor-Beyazlıların üstünlüğü ile kapandı. Güzel ve etkili futbolunu 2.yarıda da sürdüren Yomra, Fatih Taşdelen’in 83 ve 87. dakikalarda kaydettiği gollerle skoru 4-0’a taşıdı ve bu sonuçla biten maç sonunda rakibini saf dışı ederek Kupa’da yoluna devam etti.

STAT: Yomra İlçe

HAKEMLER: Aykut Sergin**, Fettah Yiğit**, İsmail Semih İleri**  

YOMRASPOR: Onur Bilgin***, Berkcan Aytaç***, Furkan Yıldırım***, Ahmet Bilgin***, Muhammed Doğan***, Taha Tunç***(Dk.86 Erhan Şengül?), Yüksel Şişman***(Dk.65 Ökkeş Karaoğlu**), Batuhan Kayıkcı***(Dk.65 Mustafa Yılmaz**), Mücahit Karabulut***(Dk.65 Kadir Bakırtaş**), Halil Yiğit**, Ahmet Sevinç*** (Dk.76 Fatih Taşdelen****)

YEŞİLYURT BELEDİYE: Muhammed Salik*, Sinan Yazıcı*, Hamza Alper*, Emre Baysal*, Ulaş Girgin*, Fatih Gürden*, Berkay Can*, Musa Kavaklı*, Mehmet Yiğit* (Dk.63 Caner Çolak*), Burak Evren*(Dk.63 Deniz Ataç*), Avni Özmen*

GOLLER: Dk. 13 Batuhan Kayıkcı (P), Dk. 36 Ahmet Sevinç, Dk. 83, 87 Fatih Taşdelen (Yomraspor)

KIRMIZI KART: Dk.90+3 Hamza (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

Editör: TE Bilisim