Aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman'ın eşi olan Suna Kepolu Ataman, havalimanında yöresel kıyafetli Ağasarlı kadınlar ve ailesi tarafından sıcak bir karşılama ile karşılandı.

5Ecfca18 04E8 48D3 A6Cd C1A8172143Ad

Seçilmesinin ardından kısa sürede çalışmalarıyla dikkat çeken ve kadınların sesi olan Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Şalpazarı ilçesine bağlı Ağasarlı hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Yöresel kıyafetler içinde havalimanına gelen kadınlar büyük ilgi gördü. Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Ağasarlı hemşehrileriyle tek tek ilgilendi, hal hatırlarını sordu.

Artvin’in Şavşat ilçesinde dere içindeki ağaçta mahsur kalan yavru ayı, orman işletme personeli tarafından kurtarıldı Artvin’in Şavşat ilçesinde dere içindeki ağaçta mahsur kalan yavru ayı, orman işletme personeli tarafından kurtarıldı

Suna Kepolu Ataman, sürpriz karşılama karşısında mutlu olduğunu belirterek, "Diyarbakır ve Trabzon başta olmak üzere gittiğim her yerde hanımefendi kardeşlerimden gördüğüm yoğun ilgiden memnuniyet duyuyorum. Ağasarlı hemşehrilerimin özenerek, yöresel kıyafetlerle yaptıkları sürpriz karşısında duygulandım ve çok mutlu oldum. Vefakâr ve cefakâr kadınlarımızın arkamda olduğunu bilmek, her zaman desteklerini hissetmek bana daha da güç veriyor. Ben de elimden geldiğince hepsinin yanında olmaya çalışıyorum. Biz kadınlar birlikte güçlüyüz. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

3A009492 4D22 459F 8788 E29A3C6B29F4

Milletvekili Suna Kepolu Ataman, daha sonra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve eşi Fatma Tunç'u ziyaret etti. Ziyarete Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ve Ağasarlı kadınlar da katılarak keyifli bir buluşma gerçekleşti.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak