Trabzonspor, Başakşehir'e konuk olduğu ilk beş maçta puan kaybetmeme başarısı gösterdi. Ancak daha sonraki 10 ziyaretinde sadece bir galibiyet alabildi. İstanbul Başakşehir, puan durumunda ilk üç sırada yer alan takımlarla oynadığı son 10 maçın dokuzundan mağlubiyetle ayrıldı. Tek puanını ise Trabzonspor karşısında aldı.

Trabzonspor, İstanbul takımlarına konuk olduğu son altı maçın sadece birini kaybetti. Ancak bu sezon Beşiktaş'a yenildi. Son beş maçta puan kaybetmeyen Başakşehir, en uzun galibiyet serisini Abdullah Avcı yönetiminde yakaladı. Trabzonspor'un son 16 maçı beraberlikle sonuçlanmadı. Bu, kulüp tarihindeki en uzun serilere yaklaşıyor.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Bu sezon Süper Lig'de kontratak golü bulamayan İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor'un savunma zorlukları devam ediyor. Davidson, Başakşehir'in son dört golünden üçünü kaydetti. Trabzonspor'a karşı iki gol atan oyuncu, dikkat çekici bir performans sergiliyor. Trabzonspor'dan Paul Onuachu, bu sezon 14 golün altısını kafayla attı. Bu, Oscar Cardozo'nun 2014/15 sezonunda elde ettiği rekoru tehdit ediyor. Edin Visca, Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncular arasında yer alıyor. Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı takımlar için toplamda 62 gol atan Visca, bu rekabette önemli bir rol oynuyor.

Süper Lig'deki bu rekabet dolu mücadeleler, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek gibi görünüyor!

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak