Abdülkadir Ömür, Denswil, Umut Bozok ve Orsic gibi önemli oyuncuların sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Teklic transferiyle takımdan ayrılan oyuncular arasında yer alıyor. Nicolas Pepe ve Trezeguet ise Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarında bulunuyorlar. Teknik direktör Abdullah Avcı, Ankaragücü karşısında nasıl bir 11 tercihi yapacağı merak konusu.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen İspanyol stoper Fernandez, Slovenya kampında geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez maç kadrosuna girmesi bekleniyor. Özellikle Denswil'in yokluğunda, Avcı'nın Fernandez'e şans verip vermemesi merak ediliyor. Hüseyin Türkmen de Fernandez gibi sakatlıktan yeni çıktı ve bu sezon ilk kez forma giyme şansı yakalayabilir. Avcı'nın Benkovic tercihi de olası bir seçenek.

Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti

Abdülkadir Ömür'ün Ankaragücü maçında forma giyemeyecek olması, orta saha tercihlerini etkileyecek gibi görünüyor. Enis Bardhi, orta sahanın önemli bir parçası olacak gibi görünüyor. Sol kanatta ise Trezeguet'nin yokluğunda Yunan oyuncu Fountas'a görev verilmesi bekleniyor.

Trabzonspor, önemli eksiklere rağmen Ankaragücü maçını kazanarak zirve takibini sürdürmeyi ve yeni yıla güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyor.;
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Doğukan ÖZKURT