Haftanın en sürpriz gelişmesi
Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir sonrası Trabzonspor’a yeniden gelebilmek için üst düzey görüşmeler yaptığı öne sürülen eski teknik direktör Abdullah Avcı 2 yılı aşkın süredir nihayet görev alıyor: Çorum FK. Karadeniz Bölgesi takımlarından Çorum FK’da teknik direktör Uğur Uçar ile yollar ayrıldı. Uğur Uçar, Çorum FK’yı Süper Lig’e taşıyan isimdi. Kırmızı-Siyahlılardaki bu ayrılı haftanın en sürpriz gelişmesi olarak dikkat çekti.
Henüz imza yok; ancak Avcı ile anlaşıldı
Ligin ilk maçında Galatasaray deplasmanından 2-2’lik sonuçla ayrılan Çorum FK 7 puanlı 4 takım arasında ligde 11. Sırada bulunuyor. Uğur Uçar’ın ayrılığının ardından Çorum FK’nın vakit kaybetmeden Abdullah Avcı ile temasa geçmesi ve resmi imzalar atılmasa da büyük ölçüde anlaşıldığının belirtilmesi ‘’ne çabuk’’ dedirtti.
Trabzonspor’dan sonra takım çalıştıramadı
Kariyerinde Avrupa’da hiç tur geçemeyen, A Milli Takım ve Beşiktaş maceraları başarısızlarla geçen, Trabzonspor’da ikinci döneminde yaptırdığı transferlerle kulübü borçlandıran isimler arasında geçen Avcı’nın Çorum FK seçimi Fenerbahçe ve Milli Takıma dönmeyi düşündüğü süreçte ilginç karşılandı. Abdullah Avcı, en son Trabzonspor’da başarısız olduktan sonra hiçbir takımdan teklif alamamıştı.




