Destek ve Vazife Anlayışı

Genç, Trabzon'un spor merkezi olduğunu belirterek, Trabzonspor'un bir marka değeri olduğunu ve spora verilen desteklerin bir vazife olduğunu ifade etti. İl ve belediye başkanlığı dönemlerinde spora ve sporcuya desteklerini sürdürdüğünü dile getirdi ve bu anlayışı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam ettireceğini söyledi.

Yavuz Selim Sahası ve Avni Aker'in Geleceği

Genç, geçmişte Yavuz Selim Sahası'nın futbol oynamaya uygun olmadığını belirterek, sahanın nizami hale getirileceğini ve futbol oynanacak düzeye geleceğini söyledi. Ayrıca, Avni Aker'in tribünlerinin yenilenerek Trabzonspor'un zaman tüneli olacağı projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan’dan iddialı açıklamalar İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan’dan iddialı açıklamalar

Yavuz Selim Sahası'nın Özel Niteliği

Genç, Yavuz Selim Sahası'nın özel bir alan olduğunu ve burada sadece özel maçlar, final maçları ve temsili maçlar düzenleneceğini belirtti. Ayrıca, sahanın geniş bir millet bahçesi ve yaşam alanı olarak düzenleneceğini ve ailelerin burada zaman geçirebileceğini vurguladı. Yavuz Selim Sahası'nın futbolcu yetiştiren topraklar olduğunu ve bu anlayışla hareket edeceklerini söyledi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN