Bu kapsamda, Yomra ilçesini ziyaret eden Genç, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında dikkat çeken detay ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı'nı ziyaret etmesiydi. Genç'e bu ziyarette, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Belediye Başkanları, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Başkan Genç, seçim çalışmalarına "Önce teşkilat sonra icraat" anlayışı ile başladığını belirtti ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmekle işe başladığını vurguladı. Genç, Yomra'dan büyük destek talep ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği "Trabzon'u bu seçimlerde üst sıralara taşıyacağız" sözünü hatırlattı.

Yomra'dan aldığı güçle motive olan Genç, "Sizlere güveniyorum. Bizler için derece birinciliktir ve 31 Mart'ta şampiyon olacağız." dedi. İlçenin sorunlarına vakıf olduğunu belirten Genç, doğal gaz sorunları, yol ve otopark gibi konuları ele alarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde bu sorunları çözmeyi hedeflediğini ifade etti.

Önceki Dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Yomra'nın tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi. Doğal gaz çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaismailoğlu, asfalt ve yol işlerine odaklanacaklarını dile getirdi. Genç'in liderliğindeki AK Parti ekibinin Yomra'ya hizmet edeceğine inandığını belirten Karaismailoğlu, destek çağrısında bulundu.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak