İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler

Başkan Genç, öğrencilere destek olmanın önemine vurgu yaparak, "Öğrenci dostu bir şehir olmak için öğrencilere destek olmak lazım" dedi. Trabzon'un üniversite şehri olması ve öğrencilerin daha ekonomik bir şekilde şehirde yaşamlarını sürdürebilmeleri için çeşitli adımlar atacaklarını ifade etti.

Öğrencilere yönelik vaatler arasında, kent içi ulaşım sisteminden daha ekonomik faydalanabilmeleri için yeni bir öğrenci ulaşım modeli ortaya koymak, öğrencilerin ikamet ettiği evlere doğal gaz ve su faturası desteği sağlamak, ücretsiz çamaşırhane ve kitap kafe hizmeti sunmak, öğrencilerin etkinlikler gerçekleştirebilmeleri için mekân tahsisi yapmak, belediye sosyal tesislerinden indirimli faydalanmalarını sağlamak gibi önemli adımlar bulunuyor.

Ayrıca, üniversitelerde proje ve bilimsel yarışmalarda başarı elde eden öğrencilere Trabzonspor kombine bileti ve tatil hediyesi gibi destekler de sağlanacağı ifade edildi. Bu müjdelerin öğrencilerin akademik ve sosyal yaşamlarına olumlu katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN