Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gülbaharhatun Polis Merkezi Amirliği, Çarşı Şehit Yunus Çavdar Polis Merkezi Amirliği, Çarşı ve Mahalle Bekçileri ekiplerinin işbirliğiyle kent genelinde aranan şahıslara yönelik bir uygulama düzenlendiği belirtildi.

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bu başarılı uygulama sonucunda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve arama kaydı bulunan 8 hükümlü başarıyla yakalandı. Yakalanan hükümlüler, işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kamu güvenliğini sağlamak ve suçluları adalet önüne çıkarmak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Kentin huzur ve güvenliğini koruma amacıyla yapılan bu tür operasyonlar, suçluların yakalanmasında önemli bir rol oynamaktadır.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT