Trabzon Yomra Uz Vadisi Eğitimcileri Buluştu Trabzon Yomra Uz Vadisi Eğitimcileri Buluştu

Trabzon Fotoğrafevi Derneği, 41 fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşan ve 97 fotoğrafın sergileneceği "Geometri ve İnsan" ve "Serbest" temalı iki ayrı fotoğraf sergisini fotoğraf severlerle buluşturuyor. Serginin açılışı 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 18.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak ve 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Bu sergilerde, Abdullah Sarı, Ahmet Bülent Tan, Ahmet Korkmaz gibi isimler başta olmak üzere birçok yetenekli fotoğraf sanatçısının çeşitli eserleri yer alacak. "Geometri ve İnsan" teması, matematiksel formlar ve insan varlığının bir arada yorumlandığı eserleri içerirken, "Serbest" tema ise sanatçıların özgür kurgularını ve yaratıcı ifadelerini ön plana çıkarıyor.

Sergi, fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesi, sanatçıların objektifinden dünyayı ve insanı farklı bir perspektiften görmeye davet ediyor. Trabzon Fotoğrafevi Derneği'nin bu etkinliği, bölgedeki sanatsal faaliyetlere değerli bir katkı sağlamayı amaçlıyor ve tüm sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak