İsmail Keleş’ten Ankara’da anlamlı buluşma
Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, sadece kültürel etkinliklerle değil, önemli buluşmalara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Trabzon kurucu yöneticilerinden İsmail Keleş, başkentte anlamlı bir davete imza attı. Çayyolu’ndaki özel bir mekânda gerçekleşen buluşmada, Trabzon’un siyaset, iş ve cemiyet hayatından önde gelen isimler bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyon, hemşehri dayanışmasının güçlü bir örneği olarak dikkat çekti.
Başkentte hemşehri buluşması dikkat çekti
Trabzon Tanıtım Günleri’nin coşkusunun sürdüğü Ankara’da gerçekleşen davet, yoğun katılımla gerçekleşti. Programa; önceki dönem Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin ve AK Parti Arsin İlçe Başkanı Hasan Kızıltan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Bunun yanı sıra bürokrasi ve iş dünyasından isimlerin de yer aldığı buluşmada, Trabzon Polis Okulu eski Müdürü Recep Güzelyazıcı, Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Coşkun Şahin ve iş insanı Dündar Ayyıldız da hazır bulundu. Katılımcılar, Ankara’da Trabzon ruhunu birlikte yaşamanın memnuniyetini dile getirdi.

Trabzon’un geleceği masaya yatırıldı
Gecede en çok konuşulan başlıkların başında Trabzon’un kalkınması ve tanıtım faaliyetleri yer aldı. Katılımcılar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin şehir adına önemli bir fırsat sunduğu konusunda görüş birliğine vardı. Özellikle bu tür organizasyonların, hemşehriler arasındaki bağı güçlendirdiği ve şehrin potansiyelini daha geniş kitlelere tanıttığı ifade edildi.
Toplantıda ayrıca Trabzonspor da gündemin önemli başlıklarından biri oldu. Bordo-mavili kulübün hem sportif başarıları hem de şehir kimliğine katkısı üzerine değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, Trabzon’un her alanda daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini vurguladı.
Medya ve iş dünyası da buluşmada yer aldı
Organizasyona medya temsilcileri de yoğun ilgi gösterdi. TAKA Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Zeki Sancak, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ve Genel Müdür Zihni Ağrıman da davete katılan isimler arasında yer aldı.
İş ve medya dünyasının temsilcilerinin aynı masada buluşması, Trabzon’un çok yönlü yapısını bir kez daha ortaya koydu. Bu tür organizasyonların şehir adına ortak akıl oluşturulmasına katkı sağladığı ifade edildi.
Şeref Malkoç’tan birlik ve beraberlik vurgusu
Gecenin ardından değerlendirmelerde bulunan Şeref Malkoç, Trabzon’un köklü kültürüne ve birlik ruhuna dikkat çekti. Tanıtım günlerinin her yönüyle başarılı geçtiğini belirten Malkoç, Trabzonluların Ankara’daki birlikteliğinin gurur verici olduğunu söyledi.
Trabzon’un İstiklal Madalyalı bir şehir olduğunu hatırlatan Malkoç, bu mirasa sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. “Bu cesur kentin evlatları olarak memleketimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle birlik mesajı verdi.
Ankara’da gerçekleşen bu buluşma, Trabzon’un güçlü dayanışma kültürünü bir kez daha gözler önüne sererken, siz de bu tür organizasyonlar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.




