Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, "Haziran’ın 7’sinde Trabzon Muhtarlar Federasyonunun genel kurulu vardır. Bütün protokol davet edilecektir. Almış olduğum kararı da söyleyeyim, her arkadaşımız federasyon başkanlığına aday olabilir. Benim federasyon başkanı olarak son konuşmamdır. Hakkınızı helal edin." sözlerini kullanmıştı.


Eyüboğlu, mesajında "Trabzon Muhtarlar Federasyonunu oluşturan dernek başkanları olarak Federasyon başkanımız aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanımız olan Sayın Bekir Aktürk artık Federasyon başkanlığında olmayacağını belirten bir beyanda bulunmuştur.

Federasyonu oluşturan dernek başkanları olarak bizler kendisinin bu beyanını tekrar değerlendirmesini ve Federasyon başkanlığına devam etme konusunu tekrar değerlendirmesini kamuoyu önünde kendisine iletmek istiyoruz.


Başkanlığı döneminde Federasyonumuzun yaptığı çalışmalar birlik beraberliğimiz camia içindeki yerimizde olan yadsınamaz katkılarının devamının bizleri güçlendireceği inancındayız.

Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi

Devamlılığın sürdürülebilir başarıyı getireceğine olan inancımızla başkanımız tekrar yeni dönemde bizlerle olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN