Semih Baylan'ın müzik prodüktörlüğünü yaptığı oyunun kondüvitörlüğünü Sevinç Sıla Akgün, asistanlığını ise Ece Türkmen yapıyor. Oyunda Adnan Akyüz, Oğuzhan Sağır, Ali Akçay, Samet Demirci, Yağmur Salman ve Minel Zengin gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Teknik ekip ise Melih Türkay, Alanur Kümber, Behiye Nur Mersinli ve Ecem Eyüboğlu'ndan oluşuyor.

Oyunda, insan öldürmeyi "iş" edinen iki kiralık katilin, seri olarak işledikleri cinayetlerin oluşum öyküleri, kurbanları için ele aldıkları bakış açıları, aile kavramından ne anladıkları, çocuk figürünün kendileri üzerindeki etkileri ve en önemlisi sistemin onlar için nasıl işlediği anlatılıyor. Yazar Rick Cleveland, bütün eseri boyunca önemsiz gibi görünen şeylerin aslında hayati önem taşıdıklarını ve hafife alınmamaları gerektiği konusunda bir uyarıda bulunuyor. Ufak tefek sebeplerden kaynaklanan tartışmaların, paylaşılmayan sıkıntıların, onur kırıcı davranışların, sıradan bir insanı nasıl bambaşka bir insana dönüştürebileceğini genelden özele giderek yorumluyor.

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren oyun, 5 Ocak, 10 Ocak, 11 Ocak, 13 Ocak ve 26 Ocak 2024 tarihleri arasında Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde sahnelenmeye devam edecek. Trabzon Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonuna bu etkileyici oyunla başlaması, tiyatro severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT