DYP Trabzon Teşkilatında uzun süre il yönetim kurulu üyesi ve Genel sekreterlik yapmış Şendoğan Sarı, yaylada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Taşköprü Yaylasında evinde kalp krizi geçiren Sarı, çocukları ve arkadaşının yanında yere düşerek hayatını kaybetti.
Sarı’nın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Çağlayan Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
SİYASETİN ÇİLİNGİRİ İDİ
İktidar ve Muhalefette siyaset yaptığı dönemde Trabzon’un menfaatlerini Bakanlıklarda ve yerelde güçlü bir şekilde savunan Şendoğan Sarı ayrıca seçimlerin de adeta çilingiri idi.
Sarı Fatih mahallesinde kendisine ait apartmanda, Fatih Sürücü kursu binasındaki ofisinde bütün gün dostlarını ağırlardı. Sarı babası ile Mahallede çok sayıda apartmanın müteahhitlik hizmetlerini yüklenmiş ve kentsel yaşama katkı sağlamıştı.