Başkan Usta, sahaya indi: Seçim startını dolmuş durağında verdi
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve yeniden başkan adayı Ömer Hakan Usta, yaklaşan seçimler öncesinde saha çalışmalarına Yeşiltepe Dolmuş Durağı ziyaretiyle başladı. Dolmuş esnafıyla samimi bir atmosferde bir araya gelen Usta, hem yapılan hizmetleri değerlendirdi hem de gelecek hedeflerine dair mesajlar verdi. Esnafın sorunlarını ve taleplerini birebir dinleyen Usta, “Odamız üyeleri için bir aile ortamı oldu, olmaya da devam edecek” dedi.

“Ekmeği ve itibarı korumak için yola çıktık”
Dolmuş esnafıyla yaptığı görüşmelerde kararlılığını vurgulayan Başkan Ömer Hakan Usta, Trabzon’daki şoför esnafının hakkını her zaman savunduklarını söyledi. Usta, “Biz bu yola, esnafımızın ekmeğini ve itibarını korumak için çıktık. Bugüne kadar hiçbir üyemizi odamızdan başı öne eğik göndermedik. Odamızın kapısı tüm üyelerimize sonuna kadar açık oldu” ifadelerini kullandı. Yaptıkları hizmetlerin yanı sıra, esnafın sosyal ve ekonomik koşullarının iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Akçaabat Belediyesi’nden çevre dostu hamle: Geri dönüşüm evleri mahallelerde
Akçaabat Belediyesi’nden çevre dostu hamle: Geri dönüşüm evleri mahallelerde
İçeriği Görüntüle

“Odamız bir aile ortamı olmaya devam edecek”
Konuşmasında aidiyet ve birlik duygusuna da dikkat çeken Başkan Usta, oda yönetimini her zaman şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yürüttüklerini belirtti. “Odamıza gelen her üyemizi güler yüzle karşıladık. Herkesi bir aile ferdi gibi gördük. Bu anlayışımızdan asla taviz vermedik, vermeyeceğiz” diyen Usta, güven ve dayanışma vurgusu yaptı. Esnafın sorunlarını yalnızca seçim dönemi değil, her zaman dikkate aldıklarını da sözlerine ekledi.

18 Ocak’ta yapılacak kongreye davet
Başkan Ömer Hakan Usta, seçim takvimi kapsamında 18 Ocak 2026 tarihinde yapılacak olan oda kongresi için tüm üyeleri davet etti. “O gün orada sizlerle bir arada olmak istiyoruz. Vereceğiniz destek bizler için çok kıymetli” diyerek üyelerden destek isteyen Usta, seçim sürecinin demokratik bir ortamda, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK