Trabzon Spor Lisesi'nin başarılı kız güreş takımı, 15-21 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ'da gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler B Kızlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda yine zirveye çıktı. Geçtiğimiz yıl da Türkiye şampiyonu olan takım, bu yıl da unvanını koruyarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada yedi sporcusuyla mücadele eden Trabzon Spor Lisesi, 23 Ekim 2024 tarihinde Bahreyn'de düzenlenecek olan dünya liseler arası güreş şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (THOM) antrenmanlarını sürdüren sporcular, başarılarını Okul Müdürü Ali Turan önderliğinde Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu'na yaptıkları ziyaretlerle paylaştı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Karakaş, öğrencilerin uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olmalarından duyduğu gururu ifade ederken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu da sporculara başarılarının devamını diledi.

Trabzon Spor Lisesi, aynı turnuvada Gençler A Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak başka bir kategoride de önemli bir başarı elde etti. Bu başarılar, okulun spor alanındaki yeteneklerini ve disiplinli çalışmalarını gözler önüne seriyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN
 

Editör: Birol Sancak