KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, Yaşanan Şiddet Olayını İşaret Etti KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, Yaşanan Şiddet Olayını İşaret Etti

TTSO Proje Koordinasyon Ofisi Genel Koordinatörü Cengizhan Sungurlu, düzenlenen tanıtım toplantısında, odanın yürüttüğü çeşitli hizmetler hakkında firma temsilcilerine detaylı bilgi verdi.

Sungurlu, Arsin OSB'deki firmalara yönelik olarak TTSO'nun Kümelenme, B2B ve Alım Heyetleri, Uluslararası İş Birliği Profili Oluşturma, Eğitim Faaliyetleri, Uluslararası Bilgi Talebi, Uluslararası Projeler, Firma Hedef Pazar Analiz Raporu ve Fikri Mülkiyet Hakkı gibi çeşitli çalışmaları yürüttüğünü belirtti. Bu hizmetlerin, üyelerin ulusal ve uluslararası alanda daha etkin bir şekilde faaliyet göstermelerine destek olmayı amaçladığını vurguladı.

Toplantıda sunulan bilgilerin, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmaların işlerini geliştirmeleri ve rekabet avantajı elde etmeleri açısından önemli olduğu ifade edildi. TTSO'nun bu tür etkinliklerle üyelerine sunduğu destek ve hizmetlerin artarak devam edeceği belirtildi.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Doğukan ÖZKURT