Ortaklıkların Önemi ve Potansiyeli

Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi

Çelebi, Türkiye genelinde birçok şehrin ortaklık ve iş birlikleriyle başarıya ulaştığını belirterek, Trabzon'un da bu potansiyeli değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. Yanı başındaki pazar fırsatlarını göz ardı etmeden, girişimcilerin şehri ileriye taşıması gerektiğini vurguladı.

2853C54C Fa8A 48E8 80B1 F40D148228Ba

Destek ve İş Birliği Çağrısı

TTSO Başkanı, iş birliği kültürünün gelişmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Projesi olan tüm girişimcilere destek olacaklarını ve ortak projeler için kapılarının açık olduğunu belirtti. İhracat rakamlarında yaşanan gerilemeye dikkat çekerek, birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Güçlü Birlikteliklerin Önemi

Çelebi, diğer şehirlerdeki başarılı ortaklıklardan örnekler vererek, Trabzon'un da benzer şekilde fırsatları değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Azerbaycan, Gürcistan ve Rusya gibi pazarların kapılarının açık olduğunu belirterek, yeni projeler için girişimcilerin bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

Destek Vaadi ve Çağrısı

Son olarak, Çelebi, odanın her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, yeni seçilecek ekip üyelerinden ortak girişimlerin yolunu açmalarını istedi. Girişimcilerin bir araya gelerek şehrin kalkınması için çalışmalar yapması gerektiğini ifade etti.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT