Hizmetlerinden Dolayı Plaket Verildi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, emekliye ayrılan Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Albay Gurbet Keskin’e, görev süresi boyunca yaptığı özverili ve başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.
İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde Albay Keskin onuruna düzenlenen programa; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ve birçok kurum temsilcisi katıldı.

Vali Yıldırım’dan Takdir ve Veda Mesajı
Programda konuşan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Albay Keskin’in görev süresi boyunca sergilediği disiplinli, başarılı ve halkla iç içe yönetim anlayışını takdirle karşıladığını ifade etti. Vali Yıldırım, “Sayın Albayımıza görev süresi boyunca göstermiş olduğu üstün hizmet ve katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatında ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

Kurumsal Katılım Yoğundu
Albay Gurbet Keskin’e verilen plaketin ardından düzenlenen törende, komutanlık personeli ve protokol üyeleri de duygu dolu anlar yaşadı. Keskin’in görev süresinde Trabzon’da yürütülen güvenlik hizmetlerine önemli katkılar sunduğu vurgulandı.





