Başkan Ahmet Metin Genç'in talimatları doğrultusunda, Yalıncak Mahallesi'ndeki plajda başlatılan çalışmalar kapsamında, kıyı temizliği ve kanal düzenlemesi öncelikli olarak ele alındı. İş makineleriyle gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri sayesinde plajın görüntüsü yeniden canlandırılırken, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından kanalizasyon düzenlemeleri tamamlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda zaman geçirebilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyor. Yalıncak Plajı'nda yapılan temizlik çalışmalarıyla yosunlar temizlenerek kötü koku ve görüntü engellenmiş oldu. Bu sayede, yaz mevsiminde vatandaşlarımızın plajda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak hedefleniyor. Çalışmalarımız, şehrimizin her bölgesinde vatandaşlarımızın daha iyi bir yaşam standardı elde etmelerine katkı sağlamak amacıyla sürdürülecek" ifadelerine yer verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Yalıncak Plajı'ndaki bu yenileme çalışmaları, şehirdeki plajların kalitesini artırarak vatandaşların daha konforlu bir yaz mevsimi geçirmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK