Trabzon’da Bakanlar Geçidi: İki Bakan Peş Peşe Kente Geliyor
Trabzon, bugün ve yarın iki önemli bakanı ağırlayacak. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunmak üzere kente gelirken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da Şalpazarı ilçesinde düzenlenecek geleneksel Sisdağı Kültür Şenlikleri’ne katılacak. Peş peşe gerçekleştirilecek ziyaretlerle Trabzon’da adeta bakanlar geçidi yaşanacak. Bakan Memişoğlu’nun hastane projesindeki son duruma ilişkin bilgi alması, Uraloğlu’nun ise şenlik alanında hemşehrileriyle buluşması bekleniyor.

Sağlık Bakanı Memişoğlu Trabzon’a Geliyor
Ziyaret programının ilk gününde Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Trabzon’da olacak. Bakan Memişoğlu’nun kentteki programının en önemli bölümünü, yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi’ne gerçekleştireceği ziyaret oluşturacak.

Trabzon’un sağlık altyapısına önemli katkı sağlaması beklenen hastane projesinde incelemelerde bulunacak olan Memişoğlu, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alacak. Bakanın, devam eden inşaat süreci ile hastanenin tamamlanmasına yönelik yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirmesi bekleniyor.

Şehir Hastanesi İnşaatını Yerinde İnceleyecek
Trabzon Şehir Hastanesi’nin yapım çalışmalarının devam ettiği alana gidecek olan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, projenin mevcut aşamasını inceleyecek. Kentin sağlık hizmetleri açısından önemli yatırımları arasında gösterilen hastanenin fiziki durumu ve çalışmaların ilerleyişi ele alınacak.

Yetkililer tarafından Bakan Memişoğlu’na hastanenin yapım süreci hakkında kapsamlı bir sunum yapılması bekleniyor. İncelemelerin ardından Memişoğlu’nun basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak proje hakkında değerlendirmeler yapması öngörülüyor.

Uraloğlu Sisdağı Şenlikleri’ne Katılacak
Yarın ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Trabzon’a gelecek. Trabzonlu olan Bakan Uraloğlu, Şalpazarı ilçesinde düzenlenecek geleneksel Sisdağı Kültür Şenlikleri’nde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Bu yıl 205’incisi gerçekleştirilecek olan şenlik, bölgenin kültürel değerlerinin ve geleneklerinin yaşatıldığı önemli organizasyonlar arasında yer alıyor. Bakan Uraloğlu’nun program kapsamında şenlik alanını ziyaret ederek hemşehrileriyle buluşması ve etkinliklere katılması bekleniyor.

Bik Bölge Toplantısı Trabzon’da Gerçekleştirildi; “Yerel Basınla Doğrudan İletişim Kuruyoruz”
Bik Bölge Toplantısı Trabzon’da Gerçekleştirildi; “Yerel Basınla Doğrudan İletişim Kuruyoruz”
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 07 23 At 16.57.55

Sisdağı’nda Kültür ve Gelenek Buluşması
Sisdağı Kültür Şenlikleri, her yıl bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Şalpazarı’nın kültürel mirasını yaşatan organizasyon, geleneksel etkinlikler ve vatandaşların buluşmasıyla dikkat çekiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da şenliğe katılarak vatandaşların coşkusuna ortak olacak. Bakanın ziyaretiyle birlikte organizasyona olan ilginin daha da artması beklenirken, hemşehrileriyle bir araya gelecek olan Uraloğlu’nun burada çeşitli temaslarda bulunacağı belirtiliyor.

2Fd24347 Eb1F 41D1 B7A5 Ef3559C71Ad4

Trabzon İki Gün Boyunca Bakanları Ağırlayacak
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun üst üste gerçekleştireceği ziyaretler, Trabzon’da yoğun bir program oluşturacak.

İlk gün sağlık yatırımları gündeme gelirken, ikinci gün Şalpazarı’ndaki kültürel etkinlik öne çıkacak. Bakan Memişoğlu’nun Şehir Hastanesi incelemesi ile Bakan Uraloğlu’nun Sisdağı Kültür Şenlikleri ziyareti, kentte iki gün boyunca hareketli saatler yaşanmasını sağlayacak.

Trabzon, bugün Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu, yarın ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ağırlayacak. Memişoğlu Şehir Hastanesi’ni inceleyecek, Uraloğlu ise 205’inci Sisdağı Kültür Şenlikleri’nde vatandaşlarla buluşacak.

Muhabir: AYŞE SANCAK