Programın, çocukların tatilin son günlerini eğlenceli ve hareketli şekilde geçirmelerine katkı sağlaması amacıyla hazırlandığı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatıyla hayata geçirileceği açıklanan uygulama kapsamında çocuklar, park içerisindeki farklı aktivite ve oyun alanlarından herhangi bir ücret ödemeden yararlanabilecek.

Macera Parkı 8-13 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin duyurusuna göre Macera Parkı, 8 Eylül’den 13 Eylül’e kadar çocuklara ücretsiz hizmet verecek.

Altı gün sürecek uygulama kapsamında çocukların parkta bulunan farklı oyun ve aktivite alanlarından yararlanabileceği belirtildi.

Belediye, programın çocukların tatil döneminin son günlerini daha hareketli ve sosyal şekilde geçirmesi amacıyla hazırlandığını açıkladı.

Çocuklar farklı aktivitelerden yararlanabilecek

Macera Parkı’nda çocukların eğlence ve hareketi bir arada yaşayabileceği çeşitli alanlar bulunuyor.

Belediyenin açıklamasında çocukların parkta yer alan aktivitelere katılarak enerjilerini atabileceği ve arkadaşlarıyla vakit geçirebileceği ifade edildi.

Yomra’da Feci Kaza: 2’si Çocuk 5 Kişi Yaralandı
Yomra’da Feci Kaza: 2’si Çocuk 5 Kişi Yaralandı
İçeriği Görüntüle

Ücretsiz uygulamanın, belirtilen tarihler arasında çocuklara yönelik gerçekleştirileceği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çocukları davet etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki çocukları 8-13 Eylül tarihleri arasında Macera Parkı’na davet etti.

Belediye tarafından yapılan duyuruda programın Başkan Ahmet Metin Genç’in talimatıyla hazırlandığı belirtildi.

Etkinlik süresince çocukların Macera Parkı’ndan ücretsiz yararlanması planlanırken, uygulamaya ilişkin ek ayrıntı paylaşılması halinde belediyenin duyurularının takip edilmesi gerekecek.

Kaynak: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BASIN BÜLTENİ