Trabzon’da sıcak havaların etkisiyle sahillere yönelen vatandaşlar arasında yer alan 5 genç, Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde denize girdi. Ancak günün sonunda üzücü bir gelişme yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, gençlerden 3’ü denizden çıkmayı başarırken, 2 genç bir anda gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı, SAKOM ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Görgü Tanıkları: “Bir Anda Gözden Kayboldular”
Olay anına tanıklık eden vatandaşlar, 2 gencin bir anda suda kaybolduğunu, diğer arkadaşlarının ise kıyıya çıkabildiğini belirtti. Kayıp gençlerin 14-15 yaşlarında olduğu öğrenildi.
Söğütlü’de denize giren 5 gençten 3’ü sudan çıktı, 2’si hareketsiz bulundu
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi sahilinde yaşları 13 ila 15 arasında değişen 5 genç denize girdi. Bir süre sonra gençlerden 3’ü sudan çıkarken 2’si suda çırpınarak kayboldu. Limanın hemen yanında bulunan Söğütlü Su Ürünleri Kooperatifinden yardım isteyen gençlere çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Olay yerine gelen balık adamlar tarafından gençlerden 2’si hareketsiz şekilde sudan çıkarıldı.