Operasyon kapsamında, fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen bireyler ile bu faaliyetlere aracılık eden kişiler ve yer temin edenler polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahısların, fuhuş faaliyetlerine katıldıkları tespit edildi ve gerekli adli işlemler başlatıldı.
Yakalanan şahısların sağlık durumlarının belirlenmesi amacıyla AIDS, Frengi, Hepatit gibi bulaşıcı hastalıkları taşıyıp taşımadıklarının tespiti için hastaneye sevk edildiği belirtildi. Ayrıca, şahıslar hakkında "Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama" suçundan adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.
Operasyon kapsamında düzenlenen evrakların, gerekli idari işlemler için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği açıklandı. Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerinin hassas denetimleri ile fuhuşla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
Trabzon'da Fuhuş Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, adli makamlardan aldıkları karar ve talimat doğrultusunda Ortahisar İlçesi'nde önemli bir denetim operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, bir apartta fuhuş amaçlı faaliyet gösteren şahıslar tespit edildi.
Editör: Doğukan ÖZKURT
Yorumlar
Çok Okunanlar

Fatih Tekke Onayladı; Trabzonspor'un Golcüsü Süper Lig'den

Trabzonspor'da Kriz Derinleşiyor! Tekke ile Güneş Arasında Soğuk Savaş

Trabzonspor'un sezon başından bu yana tartışılan isimlerinden biri Rekora Koşuyor! Alanyaspor Maçı Kilit Rolde

UEFA Gençlik Ligi’nde yarı finale yükselen Trabzonspor U19 Takımı, tarih yazmak istiyor

Trabzonspor Avrupa'ya Ziraat Türkiye Kupası'ndan gidebilecek mi?

Rizesporlular Fatih Tekke’ye Tepkili! Kilit İsimlerin Dinlendirilmesi Tartışma Yarattı