Selim Bayrak’tan Acı Haber
Trabzon’da yaşanan üzücü olay, sabah saatlerinde ortaya çıktı. Selim Bayrak, Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi sahilinde bulunan balıkçı barınaklarında hayatını kaybetmiş halde bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 32 yaşındaki Bayrak’ın, mesai sonrası bir arkadaşıyla birlikte bölgeye gittiği öğrenildi. Olayın ardından sağlık ve güvenlik ekipleri bölgeye sevk edilirken, genç yaşta gelen ölüm kentte büyük üzüntü yarattı.

Canikli vatandaşlara yerinde hizmet: 16 bin kişiye diş tedavisi
Canikli vatandaşlara yerinde hizmet: 16 bin kişiye diş tedavisi
İçeriği Görüntüle

Mesai sonrası sahile gitti, sabah acı haber geldi
Edinilen bilgilere göre Selim Bayrak, Yalıncak’taki sosyal tesislerde aşçı olarak görev yapıyordu. Dün gece saat 23.00 sıralarında iş yerinden bir arkadaşıyla birlikte ayrılan Bayrak, bir süre sonra sahil hattına geçti.

İki arkadaşın, Söğütlü Mahallesi’nde TRT binası arkasında bulunan balıkçı barınaklarına gittiği öğrenildi. Geceyi burada geçiren ikiliden sabaha karşı acı haber geldi. Olayın nasıl gerçekleştiği ise yapılan incelemelerle netlik kazanacak.

Arkadaşı sabah saatlerinde hareketsiz buldu
Saat 05.00 sıralarında uyanan arkadaşı, Selim Bayrak’ın yanına gittiğinde genç adamı hareketsiz halde buldu. Durumu fark eden arkadaşı, hemen yetkililere haber verdi.

Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Bayrak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı çalışma yürütürken, ölümün kesin nedeni için süreç başlatıldı.

Epilepsi krizi ihtimali değerlendiriliyor
Genç yaşta hayatını kaybeden Selim Bayrak’ın kronik sara (epilepsi) hastası olduğu öğrenildi. İlk bulgular, gece saatlerinde geçirdiği bir kriz sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor.

Ancak kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Bayrak’ın cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bu süreçte tüm ihtimallerin değerlendirildiği bildirildi.

Soruşturma çok yönlü sürdürülüyor
Olayla ilgili olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayet Büro ve asayiş ekiplerinin olayın tüm yönlerini araştırdığı öğrenildi.

Muhabir: BİROL SANCAK