Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 18 ilçede gerçekleştirdiği yoğun çalışmalarla, kar nedeniyle kapanan tüm mahalle yollarını açmayı başardı. Mahalle aralarındaki yollarda kar temizleme ve tuzlama işlemleri de ilçe belediyeleriyle birlikte yürütülüyor.

A W387383 02

Fındıkta Külleme Alarmı: Üreticilere Kimyasal Mücadele Uyarısı Fındıkta Külleme Alarmı: Üreticilere Kimyasal Mücadele Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Ulaşımın aksamasını önlemek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. İlçe belediyelerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Vatandaşlarımızın güvenli ve kesintisiz ulaşımını sağlamak için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Şu anda ulaşım sağlanamayan mahallemiz bulunmamaktadır ve yeni yağışlar için de hazırlıklıyız" denildi.

Kaynak: İHA