Trabzon’un yerel perakende devlerinden GÜLMAR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şubelerinde düzenlediği renkli etkinliklerle kutladı. Palyaço gösterileri ve sürpriz hediyelerle ağırlanan çocuklar, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Trabzon’un kalbinden sofranıza uzanan lezzet köprüsü sloganıyla kentin dört bir yanında hizmet veren GÜLMAR marketler zinciri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Şehrin yerel gücü olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine öncelik veren GÜLMAR, bu özel günde de geleceğin teminatı olan çocukları unutmadı.

7 Şubede Bayram Karnavalı Çukurçayır, Hızırbey, Erdoğdu, Yomra, Karşıyaka, Yeşiltepe ve Yıldızlı olmak üzere toplam 7 şubede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kutlamalarda, marketlere gelen minik ziyaretçileri palyaçolar karşıladı. Çocuklara bayramın ruhunu yaşatmak amacıyla hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edilirken; yüz boyama, oyunlar ve müzik eşliğinde şubeler adeta birer festival alanına dönüştü.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ

Etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan GÜLMAR Yönetim Kurulu Başkanı Emre Güler, çocukların sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Güler, "GÜLMAR ailesi olarak sadece taze ve uygun fiyatlı ürünler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda şehrimizin sosyal dokusuna da katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 23 Nisan, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram. Biz de bu anlamlı günde çocuklarımızın yanında olmak, onların yüzünde bir tebessüm oluşturmak istedik.

GÜLMAR olarak dün olduğu gibi bugün de çocuklarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Canik'te bayram coşkusu, aileler ile paylaşıldı
Canik'te bayram coşkusu, aileler ile paylaşıldı
İçeriği Görüntüle

Velilerden Teşekkür Alışverişe gelen aileler de GÜLMAR’ın bu jestinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yerel bir markanın bu tür özel günlerde mahalle kültürünü ve bayram coşkusunu yaşatmasının çok kıymetli olduğunu belirten vatandaşlar, organizasyon için market yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU