Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, alkollü bir sürücü korkunç bir kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Akçakale ve Adacık Mahallerini birbirine bağlayan kavşakta meydana gelen kazada, hafif ticari araç, ışıklarda beklerken arkadan gelen alkollü sürücünün kamyoneti tarafından şiddetli bir şekilde çarpıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç hurdaya dönerken, aracın sürücüsü şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kamyonetin içinde bulunan alkol şişeleri dikkat çekerken, alkollü sürücü kazadan sonra aracını terk ederek olay yerinden kaçtı.

Öte yandan, kamyonetin daha önce de çok sayıda kaza atlattığı ve sürücünün sorumsuz davranışının ölüme neden olabileceği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu tür tehlikeli sürücülere karşı alınması gereken önlemler ve yasal işlemler incelenecektir.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT