15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap'ta düzenlenen 9th Turkish Open WAKO World Cup 2024 Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 15 yaşındaki Kerem Talha Holoğlu, Point Fighting +69 kilo kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu.

3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Yine Tüyap’ta bu yıl ilk kez düzenlenen 1st International Mediterranean Kickboxing Championship 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda +69 kiloda uluslararası şampiyon oldu. Kardeşi 13 yaşındaki Mehmet Eren Holoğlu ise Point Fighting +42 kilo kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Dünya genelinden birçok sporcunun katıldığı bu prestijli turnuvada Trabzonlu Holoğlu kardeşlerin performansı takdir topladı.

Holoğlu kardeşler azimli çalışmaları neticesinde başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Kendilerini her zaman destekleyen, yetiştiren ailelerine ve hocalarına teşekkür eden Holoğlu kardeşler ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çok çalışacağız dediler.

Editör: Birol Sancak