15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada, 15 yaşındaki Kerem Talha Holoğlu Point Fighting +69 kilo kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu oldu.

Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Aynı zamanda Tüyap'ta bu yıl ilk kez düzenlenen 1st International Mediterranean Kickboxing Championship'te +69 kiloda uluslararası şampiyonluk elde etti. Kardeşi 13 yaşındaki Mehmet Eren Holoğlu ise Point Fighting +42 kilo kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Bu prestijli turnuvada Trabzonlu Holoğlu kardeşlerin gösterdiği performans büyük takdir topladı. Azimli çalışmalarının karşılığını alan kardeşler, başarılarını ailelerine ve hocalarına olan minnetleriyle birleştirdiler. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Holoğlu kardeşler, sporcular olarak kendilerini sürekli geliştirmenin önemini vurguladılar.

Muhabir: AYTEKİN AKAY