Fransız gazetesi AS'ın haberine göre, 30 Haziran 2024 tarihinde Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan Yusuf Yazıcı için yeni bir kontrat imzalanması beklenmiyor. Bunun üzerine, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Shabab, Yusuf Yazıcı'yı renklerine bağlamak için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Yusuf Yazıcı Trabzonspor´daki Hedefini Açıkladı

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Al Shabab'ın, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 8. sırada tamamlamasına rağmen, Yusuf Yazıcı gibi bir yıldızı transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor. Suudi Arabistan ekibinin 27 yaşındaki hücum oyuncusuna senelik 12 milyon euro teklif ettiği öne sürülüyor.

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'da gözden düştü- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

Yusuf Yazıcı'nın bu çılgın teklifi değerlendirirken, Milan gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının da transfer listesinde olduğu hatırlatılıyor. Önümüzdeki günlerde Yusuf Yazıcı'nın geleceğine dair daha net bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA