Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın detayları şu şekilde:

Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim Akintola: Büyük takımlardan teklif vardı Ama Rizespor’ u tercih ettim; İyi ki gelmişim

Trabzonspor, Antalya deplasmanında beraberlikle seriye devam etti

Trabzonspor, Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadelede Antalyaspor'a 1-1 berabere sona erdi. Trabzonspor'un golünü 2. dakikada Fountas kaydetti, Antalyaspor'un golünü ise 68. dakikada Jehezkel attı. Bu sonuçla Trabzonspor, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı ve puanını 37'ye yükseltti. Antalyaspor ise 29 puana ulaştı.

İki takımın teknik direktörleri oyuncu tercihlerinde değişiklik yaptı

65A3F9C5D8774556 W1200Xh857

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, maça Onuachu ve Larsen'in yokluğunda Mehmet Can Aydın, Enis Bardhi ve Enis Destan ile başladı. Antalyaspor'un teknik direktörü ise Sergen Yalçın, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Bytyqi ile Erdal Rakip'in yerine Veysel Sarı, Larsson, Kaluzinski ve Jehezkel'e şans verdi.

Maç öncesi ve saygı duruşu

Maç öncesi Antalyasporlu futbolcular, "Türkiye'nin ilk astronotu çok yakında uzayda" yazılı pankartla sahaya çıktılar. Ayrıca, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Maç Detayları:

65A3F5Cf3770Ed6923A5Ce6F

Stat: Corendon Airlines Park Antalya
Hakemler: Bahattin Şimşek, Kamil Çetin, Murat Altan
Bitexen Antalyaspor: Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Kaluzinski, Jehezkel (Dk. 81 Bytyqi), Safuri (Dk. 88 Ufuk Akyol), Saric, Larsson (Dk. 90+2 Milosevic), Buksa
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın (Dk. 84 Hüseyin Türkmen), Baniya, Benkovic, Eren Elmalı, Mendy, Berat Özdemir, Visca (Dk. 90+6 Arif Boşluk), Bardhi, Fountas (Dk. 84 Umut Güneş), Enis Destan (Dk. 90+6 Engin Poyraz Efe Yıldırım)
Goller: Dk. 2 Fountas (Trabzonspor), Dk. 68 Jehezkel (Bitexen Antalyaspor)
Sarı kart: Dk. 50 Veysel Sarı (Bitexen Antalyaspor)
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Birol Sancak