Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon için şampiyonluk hedefiyle kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Bu kapsamda, Leicester City'den İheanacho ve Gaziantep FK'dan kiralık oynayan Draguş gibi isimler gündemdeydi. Bugün ise Rumen forvet Draguş'un menajeri Florin Manea, Rumen basınına yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ile çok büyük ölçüde anlaştık. Standard Liege’in cevabını bekliyoruz" diyerek müjde verdi.

Manea, Draguş'a Trabzonspor'dan önemli bir teklif geldiğini ve müzakerelerin oldukça ilerlediğini belirtti. Standard Liege'den gelecek kararı beklediklerini ancak transferin yüksek ihtimalle gerçekleşeceğini ifade etti. Bu transferin hem Draguş hem de Trabzonspor için büyük bir başarı olacağını vurgulayan Manea, Rumen forvetin Gaziantep FK'deki performansını sürdürmesini umduklarını dile getirdi.

Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş

Draguş, bu sezon Gaziantep FK formasıyla 29 maça çıkarak 12 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. 1.85 boyundaki genç yıldızın Liege ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor ve piyasa değeri 3 milyon euro olarak belirtiliyor. Trabzonspor'un bu transferle hücum hattını güçlendirmesi bekleniyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN