Başkan Doğan, kulüp başkanı olarak eleştirilere açık olduklarını belirtirken, taraftarlarla birlikte camia olarak mücadele etmek gerektiğini vurguladı.

Doğan, yaşadıkları ekonomik sıkıntıların sadece Trabzonspor'u değil, Türk futbolunu da etkileyen bir sorun olduğunu ifade etti. Kulüp başkanı olarak ekonomik zorlukları anlamak ve çözüm üretmek zorunda olduklarını belirten Doğan, camianın bir arada olması gerektiğine dikkat çekti. Kendilerinin 40 yıllık sorunlarla mücadele ettiklerini ve her gelenin Trabzonspor'a fayda katmak için geldiğini söyledi.

Başkan Doğan, kulübün ekonomik durumunu düzeltebilmek adına sponsorluk anlaşmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti. Şubat ayı itibarıyla ödenecek olan 130 milyon Euro'luk borcun bulunduğunu açıklayan Doğan, bu konuda önemli hamleler yaptıklarını ve Kartal Projesi gibi projeleri imza aşamasına getirdiklerini dile getirdi.

Ayrıca, oyuncu transferleri hakkında da açıklamalarda bulunan Doğan, Trabzonspor formasına bağlı ve aşık oyuncularla devam edeceklerini vurguladı. Kulüp başkanlığı makamının eleştirilere açık olduğunu ifade eden Doğan, camia içindeki her türlü eleştiriye cevap verme konusundaki kararlılığını belirtti.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak