Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Nwakaeme'nin, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından istenen bir oyuncu olduğunu dile getiren Başkan Doğan, oyuncunun şu anda başka bir takımla kontratlı olduğunu ve transferin uygun şartlar altında gerçekleşmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Doğan, Nwakaeme'nin Trabzonspor'a büyük katkılar sağladığını ve disiplinli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, transferin mantıklı bir şekilde sonuçlandırılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ayrıca, Bakasetas ile ilgili olarak da konuşan Başkan, oyuncuya kontrat teklifi sunduklarını ancak oyuncunun kabul etmediğini belirtti. Bakasetas'ın kulüpte büyük katkılar sağladığını ve şehri seven bir oyuncu olduğunu dile getiren Doğan, oyuncuyla aralarındaki rakamsal farkları korumak durumunda olduklarını söyledi. Başkan, Bakasetas'a başka kulüplerden gelen herhangi bir teklif olmadığını da belirtti.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak