Yunan oyuncu Bakasetas'ın takımdan ayrılmasının ardından daha fazla forma şansı bulan ve sorumluluk üstlenen 28 yaşındaki oyuncu, bordo-mavili formayla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 37 karşılaşmada 7 gol atıp 5 asist üretti. Böylece toplamda 11 gole direkt katkı sağlayan Bardhi, takımın gol yükünü çekmeye devam ediyor.

10 Gol Katkısı Sonrası Bonus Maddesi Devrede
Trabzonspor, Enis Bardhi'nin sözleşmesinde yer alan "10 gol ve üzeri doğrudan katkı" bonusu gereği başarılı oyuncuya prim ödemesinde bulunacak. Son oynanan Gaziantep FK ve Samsunspor maçlarında 1'er gol kaydeden Bardhi, sezon boyunca Kasımpaşa ağlarını 2 kez sarsarken, Hatayspor, Karagümrük ve Fenerbahçe karşısında da 1'er gol kaydetti.

Fenerbahçe'den Unutulmayacak Galatasaray Galibiyeti! 10 Kişiyle Büyük Zafer Fenerbahçe'den Unutulmayacak Galatasaray Galibiyeti! 10 Kişiyle Büyük Zafer

Asistleriyle de Takıma Katkı Sağladı
Gol katkısının yanı sıra Enis Bardhi, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Antalyaspor, Kasımpaşa ve kupada Manisa FK karşısında da 1'er asist üreterek takımın önemli isimlerinden biri oldu. Bordo-mavili kulüp, Bardhi'nin performansından memnun ve oyuncunun istikrarını koruyarak takıma katkı sağlamasını bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK