14.dakikada penaltıdan ve 28.dakikada kalesinde goller gören Trabzonspor bir anda deplasmanda 2-0 mağlup duruma düştü. 32.dakikada Enis Bardhi mükemmel bir frikik golü ile skoru 2-1’e getirip takımını umutlandırdı ancak 36.dakikada Fernandez’in kendi kalesine attığı golle skor bu kez 3-1 oldu. Bordo-Mavili ekip soyunma odasına 3-1 geride gitti.

Onuachu Neden Çıktı?

Trabzonspor  O Transferi Yalanladı; O Yıldız Transfer Listemizde Yok! Trabzonspor O Transferi Yalanladı; O Yıldız Transfer Listemizde Yok!

Bordo-Mavili ekipten müsabakanın ikinci yarısında Gaziantep maçında olduğu gibi ortaya bir reaksiyon koyması beklendi ancak beklentiler boşa çıktı. Bunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın oyuncu tercihleri de etkili oldu. Gole ihtiyacı olan Trabzonspor’da teknik adam Avcı’nın Onuachu’yu kenara almasına anlam verilemedi. Özellikle Edin Visca’nın çok geç oyuna dahil olmasının yanı sıra takımı eksik oynatan Pepe’ye uzun süre sabredilmesi de tartışma konusu oldu. Hücumdaki en etkisiz maçlarından biri geçiren Trabzonspor, ilk yarısını 3-1 geride kapattığı müsabakanın ikinci yarısında sonucu değiştirecek golleri bulamayınca sahadan puansız ayrılırken üçüncülük yolunda avantaj kaybetti.

STAT: Samsun Yeni 19 Mayıs

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen*, Mustafa Sarvanlar*, Anıl Usta*

SAMSUNSPOR: Okan Kocuk*, Zeki Yavru*** (Dk.61 Yunus Emre*), Van Drongelen**, Alim Öztürk** (Dk.61 Schindler*), Marc Bola**, Bennasser** (Dk.81 Osman*), Raman** (Dk.67 Muja*), Taylan Antalyalı**, Holse***, Emre Kılınç*** (Dk.81 Tait*), Mouandilmadji**

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Meunier**, Baniya**, Fernandez* (Dk.46 Berat Özdemir**), Eren Elmalı**, Mendy**, Umut Güneş* (Dk.70 Fountas*), Enis Bardhi**, Trezeguet** (Dk.60 Edin Visca**), Pepe* (Dk.80 Mislav Orsic*), Onuachu** (Dk.70 Enis Destan*)

GOLLER: Dk.14 (P) Taylan, Dk.28 Mouandilmadji, Dk.36 Fernandez (kendi kalesine) (Samsunspor), Dk.32 Enis Bardhi (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Bennasser, Taylan, Schindler, Osman (Samsunspor), Eren Elmalı, Berat (Trabzonspor)

Süper Lig'de puan durumu
 

Editör: Birol Sancak