Trabzonspor’da Felipe Augusto’nun ayrılığına artık kesin gözüyle bakılırken, bordo-mavili yönetim hücum hattında boşluk yaşamamak için alternatiflerini netleştirmeye başladı. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden biri de Cercle Brugge forması giyen Steve Ngoura oldu.

Felipe Augusto Sonrası Trabzonspor’da Hücum Planı Yeniden Şekilleniyor
Felipe Augusto Sonrası Trabzonspor’da Hücum Planı Yeniden Şekilleniyor
İçeriği Görüntüle


Augusto’nun yeri Ngoura ile doluyor

Felipe Augusto ile yol ayrımında olan Trabzonspor bu oyuncunun yerini Steve Ngoura ile dolduruyor. Ngoura’nın transferinden Belçika kulübünün ciddi bir gelir beklediği yazıldı. Belçika basınında Trabzonspor’a dair çıkan haber şu şekilde: ‘’Cercle yine yaptı yapacağını: bir milyon dolarlık transfer daha. Cercle Brugge sportif açıdan birkaç zorlu sezon geçirmiş olabilir, ancak kasalar bu süre boyunca sürekli olarak dolmaya devam etti. Daha kötü sonuçlara rağmen, kulüp transfer piyasasında milyonlarca sterlin gelir elde etmeyi başardı. Ngoura, Cercle için bir sonraki çok milyonluk transfer.

2,3 milyon euro karşılığında transfer edilmişti

Örneğin, Ocak ayında Alan Minda'yı 9 milyon euro karşılığında Atletico Mineiro'ya sattılar ve bu yaz da birkaç kazançlı transferin daha gerçekleşeceği anlaşılıyor. Nazinho'nun 5 milyon euro karşılığında Monaco'ya gideceği söyleniyor, ancak başka aranan oyuncular da var. Steve Ngoura da Cercle'ye birkaç milyon euro kazandırabilir. 21 yaşındaki Fransa U21 milli takım oyuncusunu 2025'in başlarında Le Havre'den 2,3 milyon euro karşılığında transfer etmişlerdi. O zamandan beri Ngoura, 45 maçta yedi gol attı ve altı asist yaptı.

Lens, Monaco ve Trabzonspor ilgi gösteriyor

Bunlar tam olarak harika rakamlar değil, ancak yine de oldukça büyük bir ilgi olduğu bildiriliyor. Média Foot'un haberine göre, sadece ana kulübü AS Monaco değil, RC Lens de onun gelişimini yakından takip ediyor. Fransa ikincisi RC Lens'in son haftalarda Ngoura'yı birkaç kez izlediği söyleniyor. Ayrıca, Türk medyası, geçen yaz Cercle'den Felipe Augusto'yu transfer eden oldukça iddialı Trabzonspor'un da Ngoura ile ilgilendiğini bildiriyor. Bu nedenle, Ngoura'nın gerekli milyonlarca lirayı hızla elde etmesi çok muhtemel görünüyor.

Muhabir: BİROL SANCAK