Lig maçlarının 2 Nisan'a kadar tatil olmasıyla birlikte incelemelerin kapsamı artarken, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na sürekli olarak yeni görüntülerin gelmesinin de süreci uzattığı ifade ediliyor. TFF Hukuk Kurulu, olayları derinlemesine incelemek için hakemlerden, gözlemcilerden ve temsilcilerden ek raporlar istemişti.

Öte yandan, TFF Hukuk Kurulu'nun her iki takımdan da olaya karışan tüm isimleri disipline sevk etmesi bekleniyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüplerinin cezayı hak ettiğini belirtirken, aynı zamanda Fenerbahçeli oyuncuların da ceza alması gerektiğini vurgulamıştı. Bu çerçevede, Fenerbahçe'den Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi, İrfancan Eğribayat, Mert Hakan, Fred ve Mert Müldür ile Trabzonspor'dan Egeman Korkmaz ve Muhammet Taha Tepe'nin disipline sevk edilmesi bekleniyor.

Çaykur Rizespor, 18 Yıllık Beşiktaş Mağlubiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor Çaykur Rizespor, 18 Yıllık Beşiktaş Mağlubiyet Hasretini Sonlandırmak İstiyor

Diğer yandan, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un, sevklerin üçe kadar düşürüldüğü yönünde duyumlar aldıklarını açıklaması da dikkat çekiyor. Sürecin nasıl ilerleyeceği ve hangi kararların alınacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK