Olayların Büyümesi ve Beklenen Disiplin Sevkleri

Sahaya giren taraftar sayısının artmasıyla olaylar daha da büyüdü. TFF Hukuk Müşavirliği, görüntülerin çokluğu nedeniyle sevkleri bir hafta erteledi. Ancak beklenen disiplin sevklerinin yarın yapılması bekleniyor. Fenerbahçe'den Osayi Samuel, Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş, İrfancan Eğribayat, Batshuayi, Furkan Onur Akyüz ve kulüp personellerinin PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyor. Trabzonspor cephesinden ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ile kulüp personellerinin sevk edileceği konuşuluyor.

Kulüp Açıklamaları ve Algı Operasyonları

Çayelispor 10. Grup Şampiyonu: TFF 3. Lig'e Yükseldi: 30 Yıllık Bekleyişin Sonu Geldi Çayelispor 10. Grup Şampiyonu: TFF 3. Lig'e Yükseldi: 30 Yıllık Bekleyişin Sonu Geldi

Trabzonspor Kulübü, olayları başından itibaren tasvip etmediklerini açıklarken, Fenerbahçe Kulübü ise adeta mağduru oynayarak cezalardan sıyrılma adına algı operasyonlarına başvuruyor. Fenerbahçeli teknik ekip ve oyuncuların yaptığı açıklamalarda sahaya giren taraftarlarda bıçak ve şiş olduğunu iddia etmelerine rağmen, tüm görüntülerde böyle bir durumun olmadığı resmi kayıtlarda belirtiliyor.

Editör: Birol Sancak