Elit FIFA Hakemi Halil Umut Meler, EURO 2024 İçin Hazırlıklara Devam Ediyor Elit FIFA Hakemi Halil Umut Meler, EURO 2024 İçin Hazırlıklara Devam Ediyor

Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek ve gelecek sezon için planlamalarını yapmak adına önemli hamleler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Rangers ile olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan John Lundstram ve Borna Barisic ile yeni sözleşmeler imzalandı.

Lundstram'a 3, Barisic'e ise 2+1 yıllık sözleşme teklif edilirken, Romanyalı golcü Denis Draguş'un da transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Standard Liege'e ödenecek 1 milyon 700 bin Euro bonservis bedeliyle Draguş'un transferi için anlaşma sağlanması gündemde.

Geçtiğimiz akşam oynanan Gaziantep maçında attığı golle dikkatleri üzerine çeken Draguş, Trabzonspor'un hücum hattına önemli bir katkı sağlayabilecek yetenekte bir oyuncu olarak görülüyor. Bordo-Mavililer, Draguş transferinde sona yaklaşırken, kadro yapılanmasını tamamlayarak gelecek sezon için güçlü bir ekip oluşturma yolunda önemli adımlar atmış olacak.

Muhabir: BİROL SANCAK