Özellikle İtalyan basınının, Roma'nın Uğurcan Çakır'ı uzun bir süredir yakından takip ettiği ve ara transfer döneminde transferin gerçekleşebileceği yönünde haberler yapması, futbol kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Trabzonspor'a henüz resmi bir teklif gelmediği bilinse de, Uğurcan Çakır konusunda gelebilecek her türlü teklife açık olan Bordo-Mavili yönetim, Milli kalecinin görüşlerini de dikkate alarak bir yol haritası belirlemeyi planlıyor.

Uğurcan Çakır'a olası bir teklif gelmesi ve Milli kalecinin Trabzonspor'dan ayrılma ihtimaline karşı, yönetimin alternatif planlar geliştirdiği biliniyor. Bu bağlamda, Trabzonspor'un öncelikle Kayserispor'un file bekçisi olan 24 yaşındaki Bilal Bayazıt'ı gündemine aldığı iddia ediliyor.

Kayserispor'a Hollanda ekibi Vitesse'den bedelsiz transfer olan Bilal Bayazıt, uygun bir maliyetle transfer edilebileceği için Trabzonspor'un dikkatini çekiyor. Bilal Bayazıt'ın Kayserispor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve bu transferde uygun bir bedelle anlaşılması bekleniyor.

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır konusundaki geleceğini belirsiz kılan bu transfer spekülasyonları, önümüzdeki dönemde nasıl bir gelişme göstereceğini merakla bekletiyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT