Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç öncesi yaptığı açıklamalarda ligdeki hedeflerini ve maçla ilgili stratejilerini paylaştı. Avcı, "Ligdeki 3.'lük hedefimiz ve kupa için doğru yerdeyiz. Puan ve anahtarlı durumu devam ettirmek için kazanmak durumundayız" dedi.

Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi Trabzonspor macerasında umduğunu bulamayan Umut Bozok umudunu yitirmedi

Rakipleri Kayserispor'un teknik adamları Recep hoca ve Burak hoca ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Avcı, oyuncularının vazgeçmeden mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı. Maç öncesi yapılan analizlerin önemine değinen Avcı, Enis'in bugünkü plana uygun olduğunu belirtirken, sakatlığı bulunan Onuachu'nun da özel bir bandaj ile oynayabileceğini ifade etti.

Avcı ayrıca, VAR hakemine başarılar dileyerek, "Oyun artık konuşulmuyor. Magazin konuşuluyor. Bu kararın verimliliğini göreceğiz. Bugün planlarken strateji hatası yaptım mı bunlar bana daha doğru geliyor" şeklinde konuştu.

Editör: Birol Sancak