Trabzonspor Kulübü bu konuda sessizliğini korurken taraftarlar sosyal medyada adeta ikiye bölündü. Bir kısım taraftar Busenaz Sürmeneli’yi kulübe aidiyet hissetmemekle suçlarken, bir diğer kesim de yönetimin milli sporcuya sahip çıkmadığını ileri sürdü.

Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek? Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek?


Bu arada Milli sporcunun yeni dönem için Trabzonspor Kulübü’nden taleplerine cevap beklemeden Fenerbahçe ile anlaştığı ifade edildi. 
Yaklaşık 4 yıldır Trabzonspor Kulübü’nün sporcusu olan Busenaz Sürmeneli’nin yeni dönemde yüksek maaş, Trabzonspor'dan, üst düzey uluslararası şampiyonalarda derece elde etmesi halinde 3 milyon TL prim, bunun yanında 2 ve 3'lüklerde de şampiyon olmuş gibi ev, araba talebi olunca Trabzonspor yönetimi maaşında iyileştirme yapmak için yeni bir teklif hazırladı. Ancak Busenaz Sürmeneli'nin o sırada Trabzonspor’un cevabını beklemeden Fenerbahçe ile anlaştığı ifade edildi. 
Trabzonspor Kulübü’nün Busenaz Sürmeneli’ye 4 yıl boyunca maaşın yanı sıra ev ve araba aldığı ve taleplerini karşılıksız bırakmadığı kaydedildi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak