Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Çarşamba akşam Gaziantep’te Galatasaray ile oynayacağı müsabakaya kilitlendi. Hafta sonu ligde oynanan maçta rotasyonlu bir kadro tercihiyle sahaya çıkan ve buna rağmen Sarı-Kırmızılı takıma karşı etkili bir oyun ortaya koyan Trabzonspor’da teknik adam Fatih Tekke bu kez kupa finalinde tüm kozlarını sahaya sürecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayarak ligde camiaya yaşatılan hayal kırıklığını telafi etmenin planlarını yapan Fırtına kenetlenmiş durumda.

Trabzon’da Bisiklet Rüzgârı Esti! Türkiye Kupası 4. Etap Yol Yarışı Nefes Kesti
Trabzon’da Bisiklet Rüzgârı Esti! Türkiye Kupası 4. Etap Yol Yarışı Nefes Kesti
İçeriği Görüntüle

Teknik adam Fatih Tekke, takımını hücumdaki en etkili yıldızlar Zubkov, Sikan, Nwakaeme ve Banza ile Galatasaray karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Karadağlı stoper Stefan Savic’in kupa finaline yetişmesi adına yoğun bir mesai var.

Savic de sezona bedel maçta iğneyle de olsa sahada olmak istiyor. Son değerlendirme maç günü yapılacak. Teknik adam Fatih Tekke, ligdeki mücadelenin daha üzerine çıkıp kupa finalinde Galatasaray’a bu kez üstünlük kurup teknik direktörlük kariyerindeki ilk şampiyonluk sevincini yaşamak istiyor.

Muhabir: BİROL SANCAK