Fenerbahçe maçının ardından milli araya girilirken, Trabzonspor Süper Lig'deki sıradaki maçını 3 Nisan'da deplasmanda Konyaspor ile oynayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, oyunculara 5 gün izin vererek milli araya dinlenmiş bir şekilde girmelerini sağlamayı amaçlıyor. Avcı, milli takımlara gitmeyecek oyuncuların iyi şekilde dinlenmelerini ve yaşanan olaylardan arınmalarını istedi.

Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Hamburg'un Slovak Yıldızı... Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Hamburg'un Slovak Yıldızı...

Bu arada, milli arada bir hazırlık maçı yapacak olan Trabzonspor'un rakibi henüz açıklanmadı. Hazırlık maçında son durumunu görmek için Hırvat oyuncu Solaçık Orsiç'in forma giymesi planlanıyor.

Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor'un çifte serisi sona erdi. Eğer Papara Park'ta kazanmış olsalardı, lig tarihinde 33 yıl sonra bir ilki başarıp Fenerbahçe'yi aynı sezonda hem deplasmanda hem de iç sahada yenmiş olacaklardı. Ancak, 3-2 kaybedilen maç öncesi son 6 derbide 5 galibiyet alan Trabzonspor'un bu serisi de sona erdi. Abdullah Avcı'nın İsmail Kartal'a karşı üstünlüğü de devam etmedi. Avcı, Kartal'ın çalıştırdığı takımlara karşı 8 lig maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı.

Editör: Birol Sancak