Southampton’un 15 Milyon Euro bonservis talebinde bulunduğu Onuachu için Trabzonspor, İngiliz ekibine 2 Milyon Euro bedelle kiralama teklifinde bulunmuştu. Southampton’un bu teklifi düşündüğü, Trabzonspor’un da geri dönüş beklediği biliniyor. Bordo-Mavili ekibin, Onuachu transferini Mislav Orsic’te olduğu gibi takas formülüyle de gerçekleştirme adına girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin haklarını elinde bulunduran şirket aynı zamanda Onuachu’nun bonservisinin bulunduğu Southampton’un da sahibi.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

 Trabzonspor sezon başında Orsic’i bonservis bedelinin yanında Göztepe’ye Taha Altıkardeş’i bonservisiyle göndererek renklerine bağlamıştı. Benzer yöntemin Onuachu transferinde de hayata geçirilmesi adına hareket ediliyor. Trabzonspor’da kalmayı çok isteyen Nijeryalı yıldızın da tavrının belirleyici rol oynayacağı konuşuluyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Onuahu için Southampton’a teklif yaptıklarını ve cevap beklediklerini söylemişti.

Muhabir: AYŞE SANCAK