Trendyol Süper Lig’in 26.haftasında Trabzon’da Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan kritik maç için geri sayıma geçildi. Zirve yarışında kayıp yaşamak istemeyen Bordo-Mavili ekip tamamen zorlu müsabakaya konsantre oldu.
Bu sezon toplam 51 gole imza atan Trabzonspor, bu gollerin 16’sını kafa vuruşuyla kaydetti. Bu 16 kafa golünün 8’ini ise Onuachu kaydetti. Sezonun ilk yarısında Rize’de oynanan ve Trabzonspor’un 2-1 kazandığı maçta Onuachu, Çaykur Rizespor’a 1 kafa golü atmıştı.
Çaykur Rizespor’un ise bu sezon 9 golle kalesinde en çok kafa golü gören ikinci takım olduğu gözleniyor. En çok kafa golü yiyen takım ise 11 golle Fatih Karagümrük. Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında Cumartesi günü Trabzon’da oynanacak olan kritik müsabakanın üst düzey mücadeleye sahne olması bekleniyor.



